GÅR GODT: Entra-sjef Arve Regland kan se tilbake på et tredje kvartal med positivt fortegn på alle parametre.

Entra satser på digitalisering

Entra endrer organisasjonen og oppretter en avdeling for digitalisering og forretningsutvikling.

Publisert Sist oppdatert

Det er for å møte kundenes fremtidige behov at Entra nå tar grep i organisasjonen. Den nye avdelingen for digitalisering og forretningsutvikling skal ledes av Sonja Horn, som i dag er regiondirektør for Entra i Oslo. Hun trer ut av denne rollen i en periode.

Sonja Horn.

 

– Entra har bransjens mest fornøyde kunder og ligger langt framme i utvikling av miljøvennlige og fremtidsrettede eiendommer. For å ta vare på vår gode posisjon må vi øke innovasjonstakten, ta i bruk ny teknologi og utvikle produktene vi tilbyr. Den nye organiseringen skal styrke vår kapasitet på dette området, sier administrerende direktør Arve Regland.

 

Geir Graff-Kallevåg.

Geir Graff-Kallevåg blir konstituert i stillingen som regiondirektør for Entra i Oslo. Han har hatt stillingen som senior prosjektsjef i selskapet.

– Jeg er svært fornøyd med at Sonja Horn har takket ja til å ta på seg oppgaven med å bygge opp den nye avdelingen. Samtidig gleder jeg meg til å jobbe med Geir i konsernledelsen som konstituert regiondirektør for Entra i Oslo, sier Regland

Samtidig slutter Mona Aarebrot i Entra for å bli eiendomsdirektør i Aspelin Ramm. Hun har jobbet i Entra siden 2012.

– Jeg beklager at Mona velger å forlate Entra, men har samtidig forståelse for at hun har takket ja til en ny spennende utfordring i et velrennomert selskap som Aspelin Ramm. Jeg ønsker Mona lykke til videre, sier Arve Regland.

Powered by Labrador CMS