Gårdeiere må finne nye leietakere til Moods of Norway-butikkene. Her fra butikken i Robertson Boulevard, West Hollywood. Foto: Wikimedia/ChildofMidnight Lisens: CC By 3.0)

18 butikklokaler mister leietaker i Moods-konkursen

18 butikker fra Bodø i nord til Kristiansand i sør mister leietakerne etter at Moods of Norway i går ble erklært konkurs.

Publisert Sist oppdatert

– Takk for dansen, sier gründer av Moods of Norway, Simen Staalnacke.

Selskapet har i flere år slitt med dårlig lønnsomhet og gikk i fjor med et underskudd på 30 millioner. Regnskapet for 2017 viser at den negative utviklingen fortsetter. Til slutt sa dermed banken stopp og selskapet ble dermed begjært konkurs. Konkursen omfatter bare Moods of Norway AS og Moods Wholesale AS. Selskapene Brandstad, Moods Sverige og Moods USA holder frem som før.

Les også: Thon-senter utvides for milliarder

Konsekvensen av konkursen er at 200 ansatte mister jobben og at 18 butikker i Norge, fra Bodø i nord til Kristiansand i sør, legges ned. Dermed mister 18 huseiere sine leietakere. Bare i Oslo har Moods of Norway tre butikker. En ligger i Akersgata, mens en ligger på Karl Johan. Den tredje ligger i Hegdehaugsveien. I Bergen ligger butikken deres midt på Torgalmenningen. Flere av butikkene ligger med andre ord svært sentralt, så det bør for de fleste være enkelt for huseierne å få inn nye leietakere.

Her ligger Moods-butikkene3 butikker i Oslo1 på Lillestrøm1 på Ski1 på Vestby (Norwegian Outlet)1 i Strømstad1 på Jessheim1 i Kristiansand2 i Stavanger1 i Bergen1 i Stryn2 i Ålesund1 i Trondheim1 i Bodø1 i Tromsø18 butikker

USA2 i Toronto1 i Washington1 i St. Petersburg Florida1 i Los Angeles5 Butikker23 butikker

Powered by Labrador CMS