Prisantydningen tilsvarer en yield på snaut 4 prosent.

Selger bygård ved Bislett stadion

Røa Invest har lagt ut for salg en bygård med en prisantydning på 50 millioner kroner.

Publisert

– Her kommer kjøperen til dekket bord. Gården er optimalisert for utleie, og passer dermed for en kjøper som ønsker å plassere egenkapitalen for avkastning, sier megler MNEF Anders Langtind hos PrivatMegleren Ullevål.

Bygården har adresse Thereses gate 41, og er beliggende bare en kort spasertur fra Bislett stadion. Den har umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon med bare 100 meter fra trikkeholdeplass. Like ved er det holdeplass for buss 21, som går til Aker Brygge.

Les også: I 1992 kostet denne bygården på Bislett 1 million

Det er også et rikt service-tilbud i området med flere dagligvarebutikker, kaffebarer og spisesteder, deriblant den kritikerroste restauranten St. Lars.

Det er 10 leiligheter i bygget – alle designet for utleie som små bokollektiv. Leilighetene genererer årlige leieinntekter på ca. 2,2 millioner kroner. Med eierkostnader på ca. 10 prosent, tilsvarer det en yield på snaut 4 prosent hvis bygården selges til prisantydning på 50 millioner.

– Det er gjort en grundig jobb med denne bygården. På sikt må det imidlertid gjøres noe med badene, noe som da vil påvirke eierkostnadene, sier Langtind

Les også: Bygård solgt for 88 millioner

Leilighetene er utleid på tidsbegrensede leiekontrakter med maksimalt 3 års varighet og med 3 måneders oppsigelsestid.

Salget av bygården skjer gjennom overdragelse av selskapet Theresesgate 41 AS, som eies av Røa Invest. Det sistnevnte selskapet eies ifølge årsregnskapet for 2016 av blant andre Tom Bergersen og Bjørn Gausdal.

Powered by Labrador CMS