I oktober skal Årets kjøpesenter 2017 kåres.

Kan bli Årets kjøpesenter

Her er de tre sentrene som er nominert til Årets kjøpesenter 2017.

Publisert Sist oppdatert

Det er under Kjøpesenterkonferansen på Clarion Hotel Energy i Stavanger at Årets kjøpesenter 2017 skal kåres. Utmerkelsen deles hvert år ut av Nordic Council of Shopping Centers. Juryen har nominert kjøpesentrene City Nord, CC Hamar og Fornebu S til Årets Kjøpesenter 2017.

Om City Nord skriver juryen følgende:

«Regionssenteret City Nord ligger i Bodø og er etter siste utbygging blitt Nord-Norges største kjøpesenter. Senteret er i god vekst og har en meget sterk posisjon i markedet. Gjennom kreativ og innovativ markedsføring har senteret oppnådd svært god utnyttelse av markedsmidlene. City Nord har gjort seg bemerket med sitt serviceteam, et sosialt engasjement hvor personer som er i arbeidstrening bistår butikkene og senteret i daglige gjøremål. Senteret har også tatt initiativ til arrangementet «Vårlyst», et samarbeid med Bodø sentrum om en felles handels- og opplevelseshelg i Bodø», skriver juryen.

Om CC Hamar:

«CC Hamar ble etablert i 2014 og har som mål å bidra til å ta tilbake Hamars posisjon som innlandets handelshovedstad. Senteret gjør seg bemerket gjennom tiltalende arkitektur, innvendige kvaliteter og et mangfoldig tilbud. Senteret har et godt utvalg lokale butikker man ikke finner noe annet sted. Man har valgt gode driftsmessige løsninger, blant annet på varemottak og avfallshåndtering. CC Hamar skiller seg også ut ved å ha varelevering i bakkant til alle butikker, gjennom egne serviceganger på senteret», skriver juryen.

Om Fornebu S

«Fornebu S er verdens første kjøpesenter som har oppnådd miljøklassifiseringen BREEAM Outstanding, og har høstet stor oppmerksomhet både hjemme og ute. Klassifiseringen innebærer at det er stilt strenge krav til blant annet materialvalg, energibruk, inneklima og søppelhåndtering. Senteret ble etablert i 2014, og har befestet seg som lokalsenter på Fornebu. Til tross for sterk konkurranse opplever senteret god vekst, og handelslekkasjen er redusert. Senteret er lyst og luftig, har gode materialvalg og en gjennomført arkitektur. Fornebu S scorer også svært godt på kundetilfredshet», skriver juryen.

Powered by Labrador CMS