KLARE FOR 4. BYGGETRINN: Denne kvartetten er klare for 4. byggetrinn av boligprosjektet Stadionkvartalet i Mjøndalen: Prosjekteringsleder; Ole-Kristian Sollie Eggen(t.v.) og daglig leder Kristian Lindland i Alento, prosjektsjef i Vestaksen Eiendom, Anette Gjestemoen og Vestaksens prosjektleder Arnar Jacobsson, innleid fra HR Prosjekt. Foto: Vestaksen Eiendom

Har signert kontrakt på 70 millioner

Vestaksen Eiendom har inngått en kontrakt på 70 millioner kroner med Alento i Stadionkvartalet.

Publisert

Kontrakten er på arbeidet med byggetrinn 4 av Stadionkvartalet i Mjøndalen. Entreprenørselskapet Alento fra Drammen arbeider nå med byggetrinn 3, og i forrige uke ble det inngått en kontrakt på i overkant av 70 millioner kroner.

– Vi er veldig fornøyd med det Alento har levert for oss tidligere. De leverer kvalitet og de leverer i tide. Dette er tredje prosjektet vi utfører sammen, Morten Hotvedt, administrerende direktør i Vestaksen Eiendom.

Vestaksen Eiendom har nå 1.500 boliger og 40.000 kvadratmeter næringsareal under utvikling. De to største boligprosjektene er Stadionkvartalet i Nedre Eiker og Bragernes kvartal i Drammen.

– Det er veldig gledelig at vi blitt vist denne tilliten nok en gang, sier Kristian Lindland daglig leder i Alento, som legger til at Alento vil starte opp arbeidene i Mjøndalen allerede i midten av september, med nærmere 45 arbeidere i sving på det meste.

Solgt over halvparten

Stadionkvartalet bygges ut i fem byggetrinn. Første byggetrinn, med to boligblokker ble ferdigstilt i 2015. Byggetrinn to ble ferdigstilt i fjor sommer, og før jul i år skal byggetrinn tre står klart. Og nå er det altså duket for bygging av fjerde byggetrinn.

Det dreier seg om 25 leiligheter fra 55 til 120 kvadratmeters størrelse med en pris fra 3,2 til 7,7 millioner kroner. Når dette byggetrinnet står innflyttingsklart før jul neste år, så vil 143 av totalt 188 boliger være ferdig utbygget.

 

Powered by Labrador CMS