Aker Solutions forlot Snarøyveien 26 og etterlot seg 36 000 tomme kvartatmeter. Foto: Google Street View.

Stor fremleiekontrakt på Fornebu

Akastor Real Estate har fremleid 13 000 kvadratmeter kontorarealer i Snarøyveien 36 på Fornebu.

Publisert Sist oppdatert

«Fremleiebombe på Fornebu», var overskriften da det ble kjent at Aker Solutions tegnet leiekontrakt på rundt 30 000 kvadratmeter i Fornebuporten. Oljeserviceselskapet etterlater seg 36 000 kvadratmeter i Snarøyveien 36 frem til høsten 2019. Men nå er en del av lokalene blitt leid ut. Ved hjelp av DNB Næringsmegling og utleiemeglerne Jan Vidar Løvsland og Jørn Skovly har Akastor Real Estate fremleid 13 000 kvadratmeter kontorareal i Snarøyveien 36.

Det er Norwegian Air Shuttle som skal leie lokalene på en kort kontrakt. Ingen av partene vil oppgi detaljene i avtalen, utover at lokalene skal brukes mens Norwegians eksisterende arealer i Oksenøyveien 3 renoveres.

– Denne fremleien er av kort varighet og er ikke til hinder for avklaringer rundt fremtidig bruk av Snarøyveien 36, sier Jan Vidar Løvsland i DNB Næringsmegling.

Gårdeier Norwegian Property har sett på ulike muligheter for Snarøyveien 36 etter at leieavtalen med Akastor går ut høsten 2019. En mulighet har vært å konvertere eiendommen til boliger.

Powered by Labrador CMS