CBRE ansetter folk med ulik kompetanse. Nå sist Kathrine Nyhus.

Går til CBRE

Kathrine Nyhus går fra konsulentfirmaet Prodecon til CBRE.

Publisert Sist oppdatert

Kathrine Nyhus er utdannet arkitekt fra Arkitektur- og Designhøgskolen i Oslo, og har en mastergrad i arkitektur og en master i urbanisme. Hun har erfaring fra virksomheter som Oslo S Utvikling, Sektor Gruppen og HAV Eiendom, og har også vært formann i Oslo Arkitektforening og styremedlem i Norske arkitekters landsforbund (NAL). Hun blir Director i CBRE og kommer fra stillingen som prosjektleder i Prodecon AS.

– CBRE er verdens største rådgivingsselskap innenfor næringseiendom, med over 75 000 ansatte i 70 land. Selskapet var blant annet nummer 259 på «Fortune 500»- listen. Man sier ikke nei til ett slikt selskap, sier Kathrine Nyhus.

De seneste 12 månedene har CBRE i Norge doblet antall ansatte, noe Nyhus mener nærmest har gått ubemerket hen.

– Kontorene på Aker Brygge bobler over av fart og interessante folk. Alle har åpenlyst eierskap til selskapets retning og strategi. Jeg opplever at folk går i takt mot samme mål. Dette liker jeg veldig godt. Selskapet satser virkelig massivt på å bli den viktigste aktøren i markedet. Veksten og visjonene for den norske virksomheten er utrolig spennende, og kraften selskapet representerer er like unik som den er tiltrekkende, sier Nyhus.

Den nye CBRE-medarbeideren synes det er særlig morsomt at CBRE ansetter folk med svært forskjellig kompetanse og bakgrunn.

– Jeg er én ny type kompetanse som bidrar til transformasjon og utvikling av selskapet. Viljen til nytenkning og utvikling er utrolig inspirerende. På brygga finner du i tillegg flere tyngre fagpersoner fra alle mulige interessante bransjer. Dette gir en fantastisk dynamikk i hvordan vi kan belyse problemstillinger samt gi dypere innsikt og råd til våre kunder. I tillegg har selskapet en tyngre satsning på kompetanse og løsninger innen teknologi. Summen blir svært interessant. Jeg er veldig stolt og glad for å få være med på denne reisen. Jeg har lenge hatt ett sterkt fokus på at byer må bli smartere og at vi må skape gode og anvendelige bygg for fremtiden. Jeg predikerer stadig at man må gjøre smartere investeringer og tilrettelegge for teknologi som en del av byggenes rammevilkår. Dette vil jeg fortsette med internt hos CBRE og til våre kunder, sier Kathrine Nyhus.

Leder i CBRE, John Olof Solberg, har stor tro på at Kathrine Nyhus’ kompetanse vil bidra til å løfte eiendomsrådgiveren.

– Kathrine er like superflink som hun er superhyggelig. Når du kombinerer dette med en veldokumentert gjennomføringsevne av prosjekter hele veien fra ide til ferdig utviklet prosjekt, har du noe unikt. Og der er Kathrine. Jeg vet at hun vil berike vårt miljø med sin urbanisme- og arkitektkompetanse i kombinasjon med sin betydelige erfaring fra utviklersiden. Erling Fossen har flere ganger omtalt Kathrine Nyhus som «dronninga av byutvikling». Slike folk vil vi selvfølgelig ha med på laget. Meglere har bransjen nok av. Det vi trenger er tyngre fagpersoner fra ulike bransjer som kan forbedre våre råd til kundene. Vi bygger team som kan fornye en tradisjonell og snever bransje. Kathrine blir en viktig brikke i denne prosessen hvor CBRE skal bygges til å bli det beste og ledende rådgivnings- og «dealorienterte» miljøet innenfor næringseiendom, sier Solberg.

Powered by Labrador CMS