Det var stor interesse for Thorvald Meyers gate 2A.

Pareto solgte Ringnes-bygget

Pareto Eiendomsinvest Nordic har solgt Thorvald Meyers gate 2A, som huser Ringnes, Bydel Sagene og Digital Video.

Publisert

Det kommer frem i den rapporten for andre kvartal til eiendomsfondet Pareto Eiendomsinvest Nordic. Selskapet Bryggeriet Holding KS eier eiendommen Thorvald Meyers gate 2A, og transaksjonen er gjort ved salg av selskapet. Forut for salget ble det gjort en formidabel jobb med å restrukturere leieforholdene til eiendommen, blant annet ble leiekontrakten med Ringnes reforhandlet.

«I etterkant av dette ble en prosess rundt en potensiell realisasjon av prosjektet igangsatt. Det var stor interesse for eiendommen i markedet, og eiendommen er nå solgt med overtakelse i slutten av august 2017. Pareto Eiendomsinvest Nordic vil realisere en betydelig gevinst som følge av salget. Forvalter er meget godt fornøyd med salgsprosessen som er gjennomført», skriver fondet i kvartalsrapporten. Det er SPG Corporate Finance som har vært selgers rådgiver i transaksjonen.

Eiendommen på drøye 6700 kvadratmeter er leid ut til Ringnes, Bydel Sagene og Digital Video Norge. Den har årlige leieinntekter på 11,8 millioner kroner. Leiekontraktene har en gjennomsnittlig lengde på 11,9 år. Leienivået er på 1561 kroner per kvadratmeter.

Powered by Labrador CMS