FIRST-SJEF: Vibeke Raddum.

Ny sjef for First Hotels

Vibeke Raddum er ansatt som ny administrerende direktør i First Hotels, hun tiltrer 1. oktober og etterfølger Roar Ingdal.

Publisert

Vibeke Raddum har i en årrekke vært med på å bygge opp Norge som turistdestinasjon, både gjennom styreverv i Virke og Innovasjon Norge, men ikke minst gjennom incoming-operatøren Tumlare. Her har Raddum både vært Norges- og Europasjef, men karrieren startet i hotellbransjen.

– Det er jo hotellnæringen jeg er vokst opp i – bokstavelig talt. Nærmere bestemt på Sunnfjord Hotell i Førde. Jeg har erfaring fra forskjellige hotellkjeder, blant annet Radisson SAS og Holiday Inn, og er utdannet ved hotellhøyskolen i Haag. Å komme tilbake til hotellbransjen med erfaring fra andre deler av verdikjeden, tror jeg er et stort pluss. Det å få være med på å skape morgendagens hotellkjede, samt løfte og videreutvikle First Hotels, blir veldig spennende. Selskapet har et solid fundament, et stort potensial og et godt etablert merkenavn i et sterkt nordisk marked, sier Raddum.

Les også: Ny administrerende direktør i Mikla Eiendom

Les også: Ny sjef i Promenaden

Asmund Haare, som er styreleder i First Hotels og grunnlegger av hotellkonsernet, er godt fornøyd med ansettelsen.

– Vi har tatt oss god tid til å finne rett person til å utvikle First Hotels videre. Vibeke Raddum var vårt førstevalg til stillingen og jeg er sikker på at hun har de egenskapene som skal til for å nå våre høye ambisjoner.

First Hotels har idag 90 hoteller i Norge, Sverige, Danmark og Spania.Hotellselskapet eies av Flying Elephant, og søsterselskap til driftsselskapet Tribe Hotels og hotelleiendomsselskapet Host Hoteleiendom.

Les også: Ny direktør i Trondheim eiendom

Powered by Labrador CMS