Bygården Niels Juels gate 51 ble solgt raskt.

Bygård solgt for 88 mill.

Det var stor interesse for Niels Juels gate 51 på Uranienborg, men bygården bikket bare prisantydningen med en halv million.

Publisert Sist oppdatert

– Vi fikk noen tilbakemeldinger på at bygården var høyt priset, men som jeg har sagt tidligere; dette er en «once in a lifetime»-mulighet. Det er den desidert flotteste bygården jeg noen gang har hatt for salg, sier megler MNEF Anders Langtind hos PrivatMegleren Ullevål.

Med 35-40 interessenter ble Niels Juels gate 51 solgt raskt. Ifølge Langtind kom det også inn et bud på 90 millioner kroner, men det var med forbehold om finansiering, og da valgte selger å gå for budet på 88 millioner hvor kjøperen kunne dokumentere finansieringen.

Langtind har foreløpig ikke muligheten til å fortelle Estate Nyheter hvem kjøperen er.

Niels Juels gate 51 rommer seks store leiligheter med høy standard. To av disse er leid ut til den amerikanske ambassaden, mens Ikea og Aker leier to av de andre. I tillegg kommer to private leietakere.

Totalt bruttoareal for leilighetene er 943 kvadratmeter. Bygården, som ble oppført i 1896-97 og har navnet Uraniagården, har også et ubebygget loft på 220 kvadratmeter.

Bygget inneholder dessuten fire næringsseksjoner, deriblant delikatesseforretningen og cafeen Flâneur Food. De tre andre seksjonene leies av Piêces Uniques Jewelry, Hair & Beauty Lounge og Sushi Day Luong.

Ifølge Langtind har eierne brukt mye penger på vedlikehold opp gjennom årene, slik at eiendommen nå fremstår som «stilren og helt fantastisk».

Bygården har kort avstand til offentlig kommunikasjon, skole, butikker, cafeer, restauranter og andre servicetilbud.

Powered by Labrador CMS