Unike Hoteller har kjøpt Thon Hotel Åsgårdstrand. Foto: Thon Hotels

Thon Hotel Åsgårdstrand er solgt

Kjøperen er Unike Hoteller med Morten Christensen.

Publisert Sist oppdatert

Olav Thon Gruppen og Knut H. Hernæs, har inngått en intensjonsavtale med Unike Hoteller om overtakelse av Thon Hotel Åsgårdstrand. Sammen på eiersiden har Christensen med seg Eric Sandtrø.

– Jeg kan dessverre ikke si noe om prisen, men hotellmarkedet i Vestfold er i vekst og er inne i en veldig spennene periode, sier Morten Christensen, og påpeker at faktorer som ferdigstillelse av nye E18, vekst på Torp og hyppige avganger til og fra Sverige og Danmark (Color Line og Fjord Line) bidrar til denne utviklingen.

Thon Hotel Åsgårdstrand skal endre navn til Grand Hotel Åsgårdstrand, og Christensen skal overta driften fra 1. september i år. Hotellet har 78 dobbeltrom, ni konferanse-/selskapslokaler, buffetrestaurant, A la carte-restaurant, bar. Det er cirka 6.000 kvadratmeter bebygget areal og rundt 3.500 kvadratmeter eid tomt.

–  Variasjonen i tilbudene til hotellgjestene er viktig. Vi har funnet vår egen nisje og ønsker å være en motpol til de ordinære store hotellkjedene, der vi ønsker å putte inn elementer og detaljer i hele hotellet og bygge opp et sterkt og kjent hotell/hotellkonsept som skal være forbundet med ærverdighet, historie, fantastisk kjøkken, personlig service og spennende luksuriøs innpakning, tilsvarende vellykkede oppgraderte Hotel Wassilioff og Hotel Kong Carl, sier han.

– Dette konseptet heter Unike Hoteller som vi nå starter vår egen hotellkjede rundt, fortsetter Christensen.

Gjennom Unike Hoteller eier han også Hotel Wassilioff i Stavern og Hotel Kong Carl i Sandefjord.

 

Powered by Labrador CMS