Fredrik Kumlin og Thor L. Bareksten.

Ny sjef i Promenaden

Fredrik Kumlin blir ny sjef i Promenaden Management.

Forvaltningsselskapet Promenaden Management, som og forvalter Meyer Bergmans luksuseiendommer i Oslo sentrum, har ansatt Fredrik Kumlin som ny adm. direktør. Tidligere sjef Thor L. Bareksten skal fortsette som rådgiver for Kumlin høsten 2017. Det er en omorganisering i Meyer Bergman som ligge til grunn for lederendingen. Kumlin er konserndirektør i Meyer Bergman og får nå et utvidet ansvar for de nordiske virksomhetene selskapet.

– Promenaden Management utvikler Nedre Slottsgate, Øvre Slottsgate og Prinsens Gate til Norges stolthet for luksus-shopping og opplevelser i den absolutte internasjonale toppklassen. Under Thors ledelse har Promenaden gjennomført vellykkede kommersielle, organisatoriske og finansielle endringer og vi takker ham for bidraget til å utvikle Promenaden til et selskap med enda sterkere vekst- og utviklingsmuligheter, sier Fredrik Kumlin, styreleder og påtroppende administrerende direktør i Promenaden Management.

– Promenaden har fått en solid posisjon hos de internasjonale luksusmerkene, og vi har bygget et sterkt team til å utvikle de historiske eiendommene og Promenaden Oslo Fashion District videre. Vi har investert betydelig de seneste årene for å tiltrekke oss de riktige leietagere, har styrket organisasjonen og etablert et godt samarbeid med de andre gårdeiere i strøket for å skape en internasjonal toppdestinasjon. Jeg ser frem til å jobbe videre med Fredrik som rådgiver gjennom høsten, sier Thor L. Bareksten.

 

Powered by Labrador CMS