Torgeir Hågøy skal styrke redaksjonen til Estate Media fra august.

Estate Media kjøper Eiendomsmagasinet

Etter et langt og tett samarbeid med Estate Media, blir Eiendomsmagasinet en del av landets største mediehus for næringseiendom. Samtidig styrker Estate Media redaksjonen med ansettelsen av Torgeir Hågøy.

Publisert

– Vi har levert artikler til og samarbeidet med Estate Media i lang tid. De ønsket vår kompetanse på næringseiendom, noe som resulterte i et oppkjøp, sier Torgeir Hågøy i Eiendomsmagasinet.

Oppkjøpet innebærer at Torgeir Hågøy fra og med 1. august er fast ansatt journalist hos Estate Media. Alle artikler om Bergen og Vestlandet vil da publiseres på www.estatenyheter.no i stedet for på www.eiendomsmagasinet.no. Konferansen Eiendom2017 overtas av Estate Media, som vil arrangere denne sammen med Possibility. Hågøy vil imidlertid fortsatt sitte i komiteen for konferansen.

– Våre aktiviteter overtas av dem, og vi blir med det en del av landets største mediehus for næringseiendom, sier Hågøy, som legger til at han fortsatt kommer til å dekke Bergen og resten av Vestlandet, samt oslomarkedet.

Oppkjøpet og ansettelsen av Hågøy betyr at Estate Media styrker sin satsing på redaksjonelt innhold.

– Torgeir har jobbet for oss i 15 år og er en av landets mest erfarne eiendomsjournalister. Ansettelsen av ham er en styrking av vår redaksjon og et signal om at vi satser på redaksjonelt innhold. Vi skal være landets beste på næringseiendom. Leserne våre setter pris på relevant og godt innhold om markedet for næringseiendom, og det skal de få, sier Trond Valle i Estate Media.

Powered by Labrador CMS