Partnerne Leif-Erik Halleen og Sverre Smedberg er fornøyd med fjoråret i Heilo Eiendom.

Heilo tjente 10 mill.

Heilo Eiendom oppnådde et driftsresultat etter bonuser på 10,6 millioner kroner i 2016.

Publisert Sist oppdatert

Eiendomsrådgiveren Heilo Eiendom kan se tilbake på nok et godt år. I 2016 omsatte selskapet for 29 millioner kroner, en økning fra 22,1 millioner året før. Driftsresultatet etter bonuser var 10,6 millioner kroner. Det er en økning på 2,6 millioner sammenlignet med 2015.

– Med 5,5 årsverk i 2016 er vi veldig godt fornøyd med tallene og den utviklingen vi har hatt de siste årene. 2017 later også til å bli et bra år med godt trykk på handels-, kontor og boligutviklingseiendommer, sier partner Leif-Erik Halleen.

Heilo Eiendom er kjent som en hotellspesialist, og har vært rådgiver for rundt en tredjedel av hotelltransaksjonene de seneste fire årene. I 2016 var selskapet rådgiver i fem hotelltransaksjoner med en samlet verdi på 1,4 milliarder kroner, blant annet Scandic Fornebu fra Koksa Eiendom og Utstillingsplassen Eiendom til Storebrand og Comfort Hotel Union fra Union Eiendomsutvikling til svenske Midstar.

– Med disse transaksjonene opprettholdt vi vår posisjon som markedsleder på transaksjoner av hotelleiendommer i Norge. Dette er vi selvfølgelig stolte av og viser at markedet verdsetter vår brede kompetanse og gode track record innenfor dette spesielle segmentet, sier partner Sverre Smedberg.

Heilo Eiendom er imidlertid ikke bare stor innenfor hotell. Heilo var rådgiver på både kjøper- og selgerside for fem kontoreiendommer i Oslo sentrum, syv handelseiendommer og var rådgiver i forbindelse med salget av 50 prosent av Arcus’ hovedanlegg på Gjelleråsen.

– God markedsoversikt og hardt arbeid har gjort t vi igjen er en aktør å regne med på transaksjoner av sentrumseiendommer i Oslo, sier partner Marius Meedom.

Partner Marius Meedom.

 

I løpet av siste halvår 2016 og første halvår 2017 har Heilo Eiendom også vært rådgiver i transaksjoner med boligutviklingsprosjekter med en samlet verdi på 1 milliard kroner.

 

– Vi er glade for den tilliten vi blir vist når vi får jobbe med større utviklingsprosjekter. Det er spennende prosesser og passer veldig godt for vårt team, sier partner Trond Sejersted Bødtker.

Partner Trond Sejersted Bødtker
Powered by Labrador CMS