Olav Line og Katharina Bramslev skriver under på tilslutningen til de ti strakstiltakene.

20 grønne and counting….

Mustad Eiendom er det 20. selskapet som slutter seg til Eiendomssektorens veikart mot 2050.

Mustad Eiendom vil dermed tilslutte seg de ti strakstiltakene i Eiendomssektorens veikart mot 2050. Veikartet viser konkret hvordan eiendomssektoren skal bidra på veien mot nullutslippssamfunnet, og forutsetter samtidig at medlemsbedriftene forplikter seg til å følge opp tiltakene i veikartet.

– Vi er utålmodige med å realisere visjonen for 2050 og ser ingen grunn til å vente med å komme i gang med å gjøre det vi allerede nå vet er riktige grep. Vi skal i gang med en stor utvikling av området mellom Lilleaker og Lysaker og har høye miljøambisjoner for dette. Det er derfor selvsagt for oss å tilslutte oss de 10 strakstiltakene, som er en nødvendig begynnelse og som gir en viktig signaleffekt til samfunnet om at mange utbyggere ønsker å ta del i det grønne skiftet, sier Olav Line, adm. direktør i Mustad Eiendom.

– Vi er nå i gang med oppfølging av de første som tilsluttet seg for nøyaktig ett år siden for å høre om deres erfaringer og bistå med hjelp hvis det “lugger” med enkelte av tiltakene. Målet er at alle medlemmer skal signere og sammen jobbe for å nå visjonen om klimanøytralitet, full sirkulær økonomi og null utslipp av miljøgifter, sier daglig leder i Grønn Byggallianse Katharina Bramslev.

Powered by Labrador CMS