NY I SPG: Kim Alexander Larsen.

Ansetter Development Director

Scandinavian Property Group (SPG) har ansatt Kim Alexander Larsen i den nyopprettede stillingen som Development Director i selskapet.

Publisert

– Vi har idag en stor portefølje av utviklingseiendommer innen bolig og helse-/omsorgsektoren, og vi har derfor valgt å rekruttere Kim Alexander Larsen til å være overordnet ansvarlig for at utviklingsprosjektene blir gjennomført i henhold til planene, sier daglig leder Knut Holte i SPG.

Kim Alexander Larsen kommer fra stillingen som teknisk utviklingssjef i Salto Eiendom, og han har tidligere seks års erfaring fra Skanska Entreprenører og Skanska Eiendomsutvikling.

Han er sivilingeniør fra NTNU, med en Mastergrad i Bygg og Miljøteknikk.

Les også: Malling & Co ansetter

Les også: Administrerende direktør ansatt i Vinterparken Holding

Scandinavian Property Group AS ble etablert i 2004, og er et eiendomsselskap med fokus på det skandinaviske eiendomsmarkedet. Selskapet har 15 ansatte fordelt på sine kontorer i Oslo og Stockholm.

SPG arbeider innenfor tre industrielle vertikaler i eiendomsmarkedet, helse/omsorgsbygg, boligutvikling og prosjektutvikling innenfor kontor og handel. Selskapet har siden etableringen i 2004 gjennomført eiendomstransaksjoner for over 50 milliarder kroner, og har i dag en eiendomsportefølje på ca. 10 milliarder kroner under forvaltning/utvikling.

Les også: Nye medarbeidere i Promenaden

Les også: Realkapital henter fra Skanska Commercial

Powered by Labrador CMS