Den amerikanske ambassaden leier to av leilighetene i bygården.

«Den flotteste bygården jeg har hatt for salg»

En bygård på Frogner med seks utleieleiligheter, ubebygget loft og delikatesseforretningen Flâneur som leietaker på gateplan, legges ut for salg med en prisantydning på 87,5 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er en «once in a lifetime»-mulighet. Det er den desidert flotteste bygården jeg noen gang har hatt for salg, sier megler MNEF Anders Langtind hos PrivatMegleren Ullevål.

Niels Juels gate 51 har vært i privat eie i mange år. A. Hillestad AS er største aksjonær i Niels Juels gate 51 AS med en eierandel på 50 prosent, men nå skal altså single purpose-selskapet med den tilhørende bygården selges.

Den er beliggenhet på Uranienborg i bydel Frogner med kort avstand til offentlig kommunikasjon, skole, butikker, cafeer, restauranter samt andre servicetilbud. I umiddelbar nærhet er det et stort utvalg av nisjebutikker, delikatesseforretninger, bakerier og spesialforretninger.

Blant disse er delikatesseforretningen og cafeen Flâneur Food, som er lokalisert i første etasje i denne gården. I gården leier også Piêces Uniques Jewelry, Hair & Beauty Lounge og Sushi Day Luong hvert sitt næringslokale.

I tillegg kommer seks store leiligheter med høy standard. To av disse er leid ut til den amerikanske ambassaden, mens Ikea og Aker leier to av de andre. I tillegg kommer to private leietakere.

– Eierne har brukt mye penger på vedlikehold opp gjennom årene, og eiendommen fremstår som stilren og helt fantastisk, mener Langtind.

Bygården har også et ubebygget loft på 220 kvadratmeter. Totalt bruttoareal for leilighetene er 943 kvadratmeter.

De totale leieinntektene for bygården er på drøyt 3,5 millioner kroner.

– Jeg tror denne eiendommen tiltrekker seg kjøpere som er lei av å få 1 prosent rente i banken, og som ikke er redde for å investere i en eiendom som i stedet gir 4,5 prosent i avkastning, mener Langtind.

Bygården, som har navnet Uraniagården, ble oppført i 1896-97 for murmester John. Rasmussen etter tegninger av arkitekt Kristen Rivertz.

 

Powered by Labrador CMS