Ann Kristin Aure går fra analytiker i Eiendomshuset Malling & Co til makroanalytiker i Bonum.

Går fra Malling til Bonum

Ann Kristin Aure blir ny makroanalytiker i Bonum.

Publisert

Etter nærmere fem år som analytiker i Eiendomshuset Malling & Co, hvor hun har fulgt markedet for næringseiendom tett, starer Aure som makroanalytiker i Bonum over sommeren. Hun vil være ansvarlig for tomtesøk, og vil arbeide tett med selskapets involverte i analysearbeid og transaksjonsprosesser.

Aure er utdannet samfunnsøkonom fra Universitetet i Bergen, og er styremedlem i Ung i Næringseiendom.

– Jeg har opparbeidet meg solid kunnskap og interesse for eiendom gjennom årene i Malling, og ser frem til nye utfordringer i Bonum, sier hun.

– Bonum er et veldig spennende selskap, med et ungt og engasjerende miljø, og høy kompetanse. Selskapet har på kort tid har fått et solid fotfeste i bransjen, og jeg ser frem til å bli med på fortsettelsen, påpeker hun.

Rett kandidat

Anders Bakken Eriksen, partner og akkvisisjonssjef i Bonum ser frem til at Aure skal bli en del av selskapet.

– Hos oss får Aure en stor og ansvarsfull rolle med mye frihet. Hun vil få en sentral plass i alle tidlige prosesser når vi jobber med tomtesøk. I tillegg kommer også bransjen og media til å se mer av henne etter hvert som hun får formet stillingen, sier Eriksen.

– Aure skal styrke analyseavdelingens evne til å vurdere nye prosjekter og vil jobbe med tomtesøk i tidlig fase, konkrete prosjektvurderinger og delta i ulike fora med våre syn på markedsutvikling med mer, fortsetter han og fastslår at det har vært en god prosess for søk etter rett kandidat og at de nå er veldig fornøyde med å få landet Aure.

– Hun er både særdeles kompetent i faget og grundig i sin metodikk, avslutter han.

 

Powered by Labrador CMS