Illustrasjonen viser fasader på Vollebekk.

Veidekke bygger på Vollebekk

Veidekke har fått jobben med å bygge 127 leiligheter fordelt på fire blokker på Vollebekk i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

OBOS’ nye boligprosjekt på Vollebekk skal bestå av over 800 boliger og noe næringsvirksomhet når det står ferdig. Nå går boligutvikleren i gang med første byggetrinn. Det er Veidekke som har fått jobben med å bygge de fire boligblokkene som skal huse 127 leiligheter. Kontrakten er en totalentreprise med en verdi på 241 millioner kroner.

– Vi har vært med på å utvikle prosjektet sammen med OBOS i en samspillsfase som startet i desember. Her er alle aktører involvert fra begynnelsen av for å sikre en optimal og helhetlig prosess fra saneringen av dagens industrivirksomhet til realiseringen av et attraktivt og fremtidsrettet bomiljø. Vi takker for tilliten og gleder oss nå til å komme i gang med byggingen av første byggetrinn, sier avdelingsleder Anders W. Haugen i Veidekke.

Vollebekk har vært preget av mange lager- og industribygg, men nå skal området få et grønt og urbant løft, bare 13 minutter fra Jernbanetorget med T-bane. Det skal prioriteres å utvikle gode uterom som skal fremme aktiviteter for folk i alle aldre. Det skal også anlegges et torg med ulike butikker og næringsarealer av høy kvalitet.

Byggearbeidene starter opp etter sommerferien, og det legges opp til innflytting i andre halvår 2019.

Powered by Labrador CMS