LANG LEIEKONTRAKT: Stenshagen-bygget i Drammensveien 211, hvor blant annet atriet er bygget helt om.

Har signert leieavtale på 15 år i Stenshagen-bygget

Verisure har skrevet 15 års avtale på ca. 5.000 kvadratmeter inkludert innendørs parkering hos Portal Skøyen i Drammensveien 211, bedre kjent som Stenshagen-bygget.

Publisert Sist oppdatert

Realkapital Investor AS, ved CEO Anders Brustad-Nilsen, kjøpte eiendommen av Egil Stenshagen januar 2015. Realkapital Investor har brukt to år på å reprofilere og gjøre større ombygginger av eiendommen for å skape en ny energi, og så langt har det gitt god respons i markedet.

FYLLER OPP: Verisure flytter inn i Drammensveien 211.

– Trivsel, helhet og fellesskap er stikkord for Portal Skøyen, som i fellesarealene kombinerer både lobby, lounge, restaurant, kaffebar og scene, sier eiendomsutvikler Anne-Lise Øien i Realkapital Investor, som poengterer at det er viktig at bygget er levende, og at folk gleder seg til å komme på jobb.

Etter at atriet ble ombygget har flere mindre leietakere flyttet inn i bygget.

– Vi har ønsket å skape liv underveis, og det føler vi at vi har lykkes med. Eiendomsmassen på 24.000 kvadratmeter har Bilia som største leietaker som Norges største forhandler av BMW.

Utover Verisure arealene i kontordelen er ca. halvparten alle arealene nå utleid på fleksible og korte kontrakter som enten kan flyttes ved eller omdannes til langsiktige leieforhold.

Les også: Vurderer bruksendring til hotell

– Med Verisure-kontrakten, føler vi at vi har truffet markedet på vår hovedstrategi. Hvilke leienivåer det endte på er konfidensielt mellom partene, sier Øien.

LOUNGE: Drammensveien 211 har fått egen lounge.

Thomas Bagn og Fredrik Sommerfelt i Malling & Co har bistått med utleien.

Marius Nissen-Lie i Fast Eiendomspartner har bistått Verisure som søkemeglere.

Verisure skal, i tillegg til å flytte fra Drammensveien 175, også flytte en avdeling fra Trondheim. Med bortimot 220 ansatte, vil Portal Skøyen fylles ytterligere opp med liv og folk.

– Vi får inn en Site manager/barrista til vår kaffebar, samt en sushi take-away avdeling levert av Realmat, stedets kantineleverandør, sier Anne-Lise Øien i Realkapital Investor.

Powered by Labrador CMS