Ivar Tollefsen fortsetter kjøpene.

Tollefsen med milliardkjøp

Ivar Tollefsens svenske selskap Heimstaden kjøper boliger i København for 1,1 milliarder svenske kroner.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver Heimstaden i en pressemelding. Det er gjennom sitt danske datterselskap Heimstaden Danmark at Tollefsen har kjøpt Ø-huset, en prosjekteiendom i København.- Selger er Skanska. Prosjektet er på til sammen 300 enheter og en dagligvarebutikk. Det samlede arealet er på 27 400 kvadratmeter. Transaksjonsverdien er 880 millioner danske kroner. Heimstaden tar over aksjene i prosjektet i april 2018, og eiendommene vil bli ferdigstilt etappevis, med overlevering av de siste boligene høsten 2018.

– København er inne i en ekspansiv fase, og vi vurderer prosjektet i Ørestad som et veldig godt tilskudd til vår portefølje. Vi er glade over å kunne være med på å aktivt påvirke utviklingen i den danske hovedstaden og fortsette veksten gjennom kjøp av godt beliggende eiendommer og gode prosjekter, sier Magnus Nordholm i Heimstaden.

– Ø-huset er utviklet med fokus på den moderne familiens behov og vi er derfor glade for å selge prosjektet til Heimstaden, som er en langsiktig investor og ett av Nordens største boligselskaper. De vil sikre familievennlige utleieboliger til den voksende befolkningen i København, sier Peter Nymann-Jørgensen i Skanska.

Ø-huset i København.
Powered by Labrador CMS