Petter Stordalen solgte i sin tid Aronsborg Konferansehotell for å finansiere ekspansjonen i Sverige.

– Gammel kjærlighet ruster ikke

Petter Stordalen er strålende fornøyd med å ha kjøpt tilbake Aronsborg Konferansehotell utenfor Stockholm.

Publisert Sist oppdatert

Kjøpet bidrar til at Petter Stordalen igjen blir eier av det 15 000 kvadratmeter store konferansehotellet utenfor Stockholm. Det er gjennom sitt selskap Strawberry Properties at Stordalen har kjøpt hotellet.

– Gammel kjærlighet ruster ikke. Vi solgte denne hotellperlen utenfor Stockholm for en del år siden for å finansiere ekspansjonen i Sverige. Nå har vi fått muligheten til å kjøpe den tilbake. Det er et helt fantastisk vakkert hotell med et ganske spennende utviklingspotensial. Beliggenheten vil dessuten bare bli bedre etter hvert som Stockholm vokser, sier Stordalen til Estate Nyheter.

Les også: Stordalen med hotellkupp i København

Hotellet har rundt 30 millioner kroner i netto årlige leieinntekter. Ingen av partene vil oppgi noen pris.

Selger er Starwood Capital Group-fondet Starwood Global Opportunity Fund X, som kjøpte Fortin i 2015. Det er Starwoods driftspartner Scius som har gjennomført salget.

– Vi er fornøyd med å ha signert denne transaksjonen med Strawberry Properties, som er en naturlig langsiktig eier av eiendommen, sier Scius Partners-sjef Mikael Freudmann i en kommentar.

AG Advolat har vært juridisk rådgiver, mens Pangea Property Partners har vært kommersiell rådgiver i transaksjonen for selgeren.

Powered by Labrador CMS