For første gang inviteres folk inn i Landbrukskvartalet. (Ill.: Transborder Studio)

Åpner opp Landbrukskvartalet

Til helgen åpnes Landbrukskvartalet opp, med fagseminar og nabolagsfestival.

Publisert Sist oppdatert

De tre partnerne Aspelin Ramm, Norges Bondelag og Vedal Utvikling har store ambisjoner for sitt nye prosjekt Landbrukskvartalet i Schweigaards gate. Nå åpner de opp og inviterer for første gang folk inn i kvartalet, som skal bli ett av Oslos nye grønne byrom.

– Vi byfolk bor tett, og flere og flere av oss ønsker å putte grønne verdier inn i boligen vår, i blomsterkassen på balkongen og i parken. For å gjøre dette trenger vi jord og frø, og ikke minst kunnskap. Med helgens arrangement ønsker vi å invitere til en felles møteplass, hvor man kan utveksle erfaringer og kanskje få et ekspertråd eller to, sier markedsdirektør i Aspelin Ramm, Sverre Landmark.

Fredag 28. april starter helgen i Landbrukskvartalet med fagseminaet Levende matjord, med Bybonden og Vitalannalyse hos Norges Bondelag i Hollendergata 5, Samtidig skal Grønnere Grønland presentere informasjon om områdeløftet for Grønland, med planene for Landbrukskvartalet og presentasjon av huset og leietakerne. Når fagseminarene er ferdig blir det nabolagsfest. Lørdag er det Bondens marked, plantesalg, løssalg av jord, klesmarked og andre aktiviterter.

Les også: Skviser Landbrukskvartalet

Powered by Labrador CMS