HELT I 100: Norgessjefen i Rusta, Thomas Erlandsen, under åpningen av Rusta-varehus nummer 100 i dag.

Åpnet varehus nummer 100

I dag tidlig åpnet den svenske varehuskjeden sitt hundrede varehus. Kjeden jakter flere lokaler i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag morgen åpnet Rusta varehus nummer 100. Jubileumsåpningen fant sted i Steinkjer hvor folk hadde møtt opp i stort antall. Til sammen var det 250 i kø da snoren ble klippet 09.00.

Fra før av har kjeden 15 varehus i Norge, og 84 varehus i Sverige. Norgessjefen i Rusta, Thomas Erlandsen, mener det ikke er tilfeldig at jubileumsåpningen fant sted i Norge.

– Rusta har tatt en tydelig posisjon i markedet med en god etableringstakt. At Rusta valgte å åpne varehus nummer 100 i Norge er et sterkt signal på at det skal satses tungt her til lands, sier norgessjefen.

Les også: Her etablerer Rusta varehus på 2200 m2

Fortsetter veksten i NorgeDet planlegges en kraftig ekspansjon de neste årene. Frem til sommeren 2018 skal antall varehus i Norge øke til 22. Senere i år åpner Rusta nye varehus i Bodø, Mo i Rana og Drammen. Og i første halvår av 2018 blir Rusta å finne i Hamar, Kristiansund, og Arendal.

– Lanseringen av Rusta i Norge har vært en braksuksess. Etterspørselen etter produkter til lave priser innen hjem- og fritidssegmentet ser ut til å ha vært enda større enn forventet, sier Erlandsen.

Rusta har også vist seg å være en populær leietaker og publikumsmagnet. Siden norgeslanseringen i 2014 har varehuskjeden tatt imot over fire millioner betalende kunder.

Les også: Gikk for fem, endte med syv

Les også: Rusta ruster opp

Rusta har innredning, forbruksvarer, sesong- og DIY-produkter for de som vil fornye og fylle opp innendørs og utendørs.

– Vi har store ambisjoner for Rusta i Norge. I tillegg til at vi er på utkikk etter nye lokaler som kan passe våre krav, får vi også stadig henvendelser fra kunder som ønsker Rusta til sitt distrikt. Det er hyggelig med kunder som heier på oss, avslutter Erlandsen.

Powered by Labrador CMS