Workplace Oo i Vitaminveien 4 er 46 prosent utleid. (Ill.:RIFT)

Full klaff for Storo-prosjekt

Skanska Commercial Development får inn Helsedirektoratet på 11 165 kvadratmeter i Vitaminveien 4 på Storo. Prosjektet er dermed 46 prosent utleid.

Publisert

Bare drøye fire måneder etter at Skanska Commercial Development tok beslutningen om å satse 630 millioner kroner på nybygget Workplace Oo på Storo uten leietakere, er bygget nå nesten halvfullt. Eiendomsutvikleren har fått inn Helsedirektoratet på en tiårig leieavtale.

– Jeg kan bekrefte at vi har signert leiekontrakt med Helsedirektoratet på 11.165 kvm i vårt prosjekt Workplace Oo, sier Sabine Bartler, Utleiesjef i Skanska Commercial Development Norway.

Det er seniormegler Ketil Ervik i DNB Næringsegling som har bistått Skanska Commercial Development med utleiearbeidet. Han melder at prosjektet er blitt godt mottatt i markedet.

– Skanska arbeider med flere potensielle leietakere. Det er spennende å få lov til å arbeide tett i samarbeid med Skanska, som både er utvikler, byggherre og utleier og entreprenør på prosjektet, sier Ervik.

Det nye kontorbygget skal stå ferdig høsten 2018. Timingen for nybygget var svært god når det gjelder å lande store leietakere, da det er ventet flere store kontraktsutløp i årene 2018-2019.

Storo har ikke vært et tradisjonelt kontorområde, men det er nå flere større kontor- og boligprosjekter i området, som er i ferd med å smelte sammen med Nydalen. I tillegg til Skanska Commercial Developments planer for Vitaminveien 4, arbeider Olav Thon Gruppen med et stort prosjekt på 60 000 kvadratmeter som skal gi hotell, kinosenter, næringslokaler og boliger. Realkapital Corporate Finance kjøpte også nylig Vitaminveien 1 på Storo for 523 millioner kroner. Der er planen å videreutvikle eiendommen, med utvidelse og oppgradering av arealet, samt åpne eiendommen mer mot gateplan.

Powered by Labrador CMS