NY NHC-PARTNER: Frederik Lindvik.

Nordic Hotel Consulting styrker tilstedeværelsen i Norge

Frederik Lindvik er ny Associate Partner i NHC Norge med base i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Frederik Lindvik innehar en Bachelor Grad i Business Administration og International Hospitality Management fra Glion Institute of Higher Education (GIHE) i Sveits med spesialisering innen finans og Revenue management.

Han har arbeidserfaring fra utlandet og har jobbet med utvikling av eksisterende og nye hoteller fra Starwood Hotels´ EAME kontor i Brussel. Fra 2008 til 2016 jobbet Lindvik for Nordic Choice Hotels i Sverige og Norge med Operations management og kommersiell utvikling.

Les også: Ansettelser i Miliarium Bolig

Les også: Til topps i Veidekke Eiendom

Han kommer fra The Thief hvor han jobbet som Operations Manager med ansvar for drift og topplinje.

– Med den økende etterspørselen i den norske hotellsektoren drevet av økt internasjonal turisme, ser vi at interessen innen hotellutvikling og investeringer er økende. NHC ser et stort potensiale i å bistå hotelleiere med operatørsøk og i selve utviklingsfasen av nye hotell, sier Frederik Lindvik.

– Vi ønsker kontinuerlig å styrke vår posisjon i alle våre markeder ved å ha team med nøkkelkompetanse som kan tilfredsstille behovene til både lokale og internasjonale kunder. Frederik har bred erfaring fra hotellbransjen i Norden og internasjonal erfaring. Med sin kunnskap innen hotell, finans og drift er han et sterkt tilskudd til NHC og bidrar med kompetanse som våre kunder etterspør, sier Christian Kielgast, partner i NHC.

Les også: Ny sjef i Kruse Smith

Les også: Fra HAV Eiendom til Clemens Eiendom

Nordic Hotel Consulting (NHC) ble grunnlagt I København i 2004. NHC har utviklet seg til å bli den ledende aktøren innen rådgivningstjenester for hoteller i Norden, med 17 konsulenter fordelt på deres kontorer i København, Århus, Stockholm, Oslo, Reykjavik og Helsinki. NHCs tjenester består av markedsundersøkelser, operatørsøk, kontraktsforhandlinger, driftsoptimering, investering og transaksjonsrådgivning, verdivurderinger, asset management, spa consulting og utvikling av turisme.

Powered by Labrador CMS