Fra venstre: Svein Erik Bjerkrheim, Organisasjonsdirektør Steen & Lund, Fridtjof Myhrene, Prosjektleder og medeier i Steen & Lund, Jørgen Evensen, konserndirektør Betonmast og Pål Lund, Adm. direktør Steen & Lund.

Kjøper Steen & Lund

BetonmastHæhre har kjøpt Steen & Lund og øker med kjøpet omsetningen med 500 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha slått sammen Betonmast med Hæhre Isachsen Gruppen, er det fusjonerte selskapet klar for videre vekst. Nå har BetonmastHæhre inngått avtale om kjøp av Norges største anleggsgartnerselskap, Steen & Lund. Oppkjøpet øker selskpets omsetning med 500 millioner kroner i året og styrket BetonmastHæhres stilling.

– Anleggsgartner Steen & Lund vil komplettere vår virksomhet ytterligere, samtidig som vi ser mulige synergier både for Steen & Lund og for de øvrige selskapene i konsernet. Vi kjenner selskapet godt fra før gjennom samarbeid på flere prosjekter. Vi er sikre på at Steen & Lund vil fylle en god og viktig funksjon i det nye konsernet, sier Jørgen Evensen, Konsernsjef i BetonmastHæhre.

Dagens eiere i Steen & Lund vil bli med på eiersiden i BetonmastHæhre.

– Steen og Lund har ambisiøse mål om videre vekst. Vi valgte å gripe muligheten som bød seg til å utvikle oss videre sammen Norges raskest voksende entreprenørselskap. Som en del av BetonmastHæhre-familien styrker vi mulighetene for å vokse samtidig som fremtiden for Steen & Lund blir mer spennende, forutsigbar og tryggere, sier administrerende direktør Pål Lund.

Powered by Labrador CMS