Østensjøveien 27.

Solgt for 536 mill.

Avignon Capital og Clarksons Platou Real Estate har solgt Østensjøveien 27 for ca. 536 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver Avignon Capital i en pressemelding. Salgssummen på 61 millioner euro gir investorene en avkastning på 87 prosent på egenkapitalen etter at de kjøpte eiendommen i 2014. Det er Malling & Co. Eiendomsfond som har kjøpt eiendommen i en off market transaksjon.

– Salget av Østensjøveien 27 er et videre prov på Avignons evne til å kjøpe eksepsjonelle eiendommer i Europa. Å gjennomføre transaksjonen med et så godt resultat er et testament til vår spesialistkunnskap om det europeiske eiendomsmarkedet. Vi har levert veldig god avkastning til våre investorer. Vi ser aktivt etter muligheter for å reinvestere pengene i attraktive markeder og ser frem mot en nytt år med vekst og ekspansjon, sier Avignon Capital-direktør Doug Burton-Cantley i en kommentar.

– I løpet av de seneste tre årene har vi solgt 14 prosjekter med en gjennomsnittlig årlig avkastning på 79,6 prosent. Vi er derfor fornøyd med at vi kan fortsette å levere høy avkastning til våre investorer, sier Pål Sandal, partner i Clarksons Platou Real Estate.

I slutten av september i fjor ble det kjent at Østensjøveien 27 var i ferd med å bli solgt til et syndikat. Men eiendomssalget gikk i vasken rett etterpå.

Powered by Labrador CMS