Adm. direktør Pål Egeland i Folksom vil revitalisere Teie i Nøtterøy som møteplass.

Folksom inn i utviklingssamarbeid

Folksom har kjøpt 50 prosent av aksjene i Teie Torg Eiendom AS fra Coop.

Publisert Sist oppdatert

Teie Torg Eiendom sitter på et tomteområde på rundt 6 mål rett ved Teie Torg. Opprinnelig skulle det bygges kjøpesenter på tomten, men de planene er nå droppet. I stedet skal det bygges en butikk og boliger på tomten.

– Vi synes Teie er et viktig sentrum på Nøtterøy og vil revitalisere Teie som møteplass. Vi vil utvikle en Coop-butikk i første etasje pluss en 500 til 1000 kvadratmeter med næringsareal. Men det blir ikke noe kjøpesenter. Vi vil også bygge 4000 til 6000 kvadratmeter boliger. Det kommer litt an på reguleringen, sier adm. direktør Pål Egeland i Folksom til Estate Nyheter.

– Coop Norge Eiendom er opptatt av å revitalisere eiendommen til å bli en levende og attraktiv del av Teie gjennom etablering av dagligvare, boliger, parkering og attraktive utearealer. Prosjektet har tatt lenger tid enn vi har ønsket og vi ser det som en spennende og god fornyelse av prosessen å inngå et samarbeid med en lokal eiendomsaktør som kan lede an i utviklingen i neste fase, sier Roy Meyer, adm. Direktør i Coop Norge Eiendom.

Folksom er en eiendomsutvikler og forvalter i Vestfold, med en eiendomsportefølje på 45 000 kvadratmeter og en utviklingsportefølje på 35 000 kvadratmeter.

Les også: Storsatsning på eiendom

– Vi er genuint opptatt av by‐ og stedsutvikling og investerer i prosjekter og eiendommer i sentrale knutepunkter med stort utviklingspotensial, sier Egeland.

Powered by Labrador CMS