Martin Andresen og Hans Georg Helberg er fornøyd med 20 nye år for Skeidar på ALNA Senter.

20 nye år med Skeidar på ALNA Senter

Alna Senter har forlenget leieavtalen med Skeidar med nye 20 år. Arealet er på over 11 000 kvadratmeter.

Publisert

Estate Nyheter traff to strålende fornøyde forretningspartnere på Alne senter onsdag. Senterdirektør Hans Georg Helberg og Skeidar-sjef og eier Martin Andresen er blitt enige om en ny leieavtale for Skeidar på ALNA Senter. Fra 2018 skal Skeidar leie drøye 11 000 kvadratmeter i ytterligere 20 år.

– Skeidar var med fra etableringen i 1994. Det var den kontrakten som utløste at senteret ble bygd. De er vår viktigste leietaker, sier Helberg.

Det var Martin Andresens far, Morten Andresen, som tegnet leieavtalen med ALNA Senter.

– Alna er en veldig viktig beliggenhet for oss. Det var en enorm satsing da vi startet her., og Alna var bare på kartet. Fattern spurte Frank Varner om han skulle våge etableringen her, og fikk svaret «det hadde jeg gjort fordi Alna er det området som vil vokse mest». Da gikk vi for det, sier Andresen.

Skeidars Alna-butikk er møbelkjedens klart største når det gjelder omsetning, og Andresen forteller om ambisiøse mål for årene fremover.

– Vi jobber hele tiden med å få økt omsetning per kvadratmeter, blant annet ved å utvikle sortimentet. Vi har mål om å doble omsetningen i løpet av noen år, sier Andresen.

De høye ambisjonene er noe som gjør Helberg ekstra fornøyd med leiekontrakten.

– Vi er avhengig av ekspansive og gode leietakere som fornyer seg, sier ALNA Senter-sjefen.

ALNA Senter passerte 2 milliarder kroner i 2016 og er med det landets niende største målt i omsetning. Senteret har som visjon å ha de beste kjedene og deres største varehus på ALNA Senter.

– Vi har liten utskiftning av leietakere. Alle benytter seg av sine opsjoner for forlengelse. Vi har de beste leietakerne, og da blir ikke senteret noe bedre ved å bytte leietaker, sier Hans Georg Helberg.

Powered by Labrador CMS