Comfort Hotel Union Brygge får svenske eiere.

Solgte Comfort Hotel Union Brygge

Union Eiendomsutvikling har solgt Comfort Hotel Union Brygge til svenske Midstar.

Publisert Sist oppdatert

Hotellet er på 5600 kvadratmeter, og er leid ut til et selskap i Nordic Choice Hospitality Group. Hotellet har 140 rom, og ble åpnet i 2010 rett ved Union Scene på Union Brygge.

– Union Eiendomsutvikling har utviklet og bygget hotellet og selger nå eiendommen for å frigjøre kapital til flere spennende prosjekter i Drammen. Hotellet har vært en gøyal og lønnsom investering for oss og det er vemodig å selge det. Vi gleder oss imidlertid til å følge den videre utviklingen fra sidelinjen, sier Union Eiendomsutviklings administrerende direktør Trond Åsheim.

– Comfort Hotel Union Brygge er et godt nytt hotell som passer godt inn i vår hotellportefølje. Drammen er et spennende marked og vi har stor tiltro til byens og hotellets fortsatte vekst, sier Peter Tengström i Midstar AB.

Heilo Eiendom og Advokatfirmaet Selmer har vært rådgivere for Union Eiendomsutvikling i forbindelse med salget. Midstar har fått bistand av Advokatfirmaet Thommessen, Ramböll og KPMG.

– Vi har markedsført eiendommen mot utvalgte skandinaviske investorer. Vi opplevde stor interesse for eiendommen og vi er godt fornøyd med resultatet og graden av profesjonalitet både på selger- og kjøpersiden, uttaler partner Sverre Smedberg i Heilo Eiendom.

Powered by Labrador CMS