TIL SOLLI PLASS: Kverneriet åpner nytt flaggskip på Solli plass i mai 2017.

Ny leieavtale til Höegh på Solli plass

Hamburgerrestauranten Kverneriet har inngått leieavtale med Höegh Eiendom om leie av den tidligere bankfløyen i Indekshuset på Solli plass, og åpner sitt nye flaggskip i mai 2017.

Publisert Sist oppdatert

I de tidligere lokalene til DNB i bankfløyen i Indekshuset åpner Kverneriet sin tredje high-end restaurant. Lokalene ligger i Henrik Ibsens gate 100, og har beliggenhet ut mot rundkjøringen på Solli plass.

Leieavtalen omfatter rundt 700 kvadratmeter.

På gateplan vil det være serveringslokaler og bar, samt mulighet for en stor uteservering. Lokalene er under oppussing og vil stå ferdig til innflytting.

– Det er veldig hyggelig å ønske Kverneriet velkommen til Solli plass. Kverneriet er en burgeropplevelse uten like, og restauranten i Indekshuset vil være en attraktiv og levende møteplass for alle hamburgerentusiaster, sier Hans Olav Johannessen, utleiesjef i Höegh Eiendom.

– Dette er en fantastisk mulighet for oss til å ta Kverneriet til nye høyder. Lokalene er unike og beliggenheten er helt rett. Vi har et spennende år foran oss og det ser vi frem imot, sier Cathrine Kjølberg, eier og daglig leder for Kverneriet på Solli plass.

Les også: Skatteetaten leier 4000 m2 av Höegh

Les også: Salgsrekord for Höegh Eiendom

Kverneriet har i flere år hatt restauranter på Kaldnes i Tønsberg og på Majorstua i Oslo. Kverneriet har høstet både anerkjennelse og skryt for sine matopplevelser. Den nye restauranten skiller seg noe fra konseptet mange kjenner i dag.

Powered by Labrador CMS