ØKER BEMANNINGEN: Paal-Christian Hansen, partner og leder av avdeling for Fast Eiendom i Føyen Torkildsen.

Føyen Torkildsen styrker seg i fast eiendom

Advokatfirmaet Føyen Torkildsen fortsetter veksten i fast eiendom, etter at de nylig signerte advokat Lars David Råmunddal fra BAHR og senioradvokat Anette Thunes fra Wiersholm. Nå skal de styrke laget med ytterligere ansettelser.

Publisert Sist oppdatert

– Vårt team innen fast eiendom har det siste året vært inne i en svært positiv utvikling. Vi har styrket laget samtidig som oppdragene er blitt flere og mer krevende. Denne dynamikken gjør at vi kommer til å vokse videre i årene som kommer, sier Paal-Christian Hansen, partner og leder av avdeling for Fast Eiendom.

Han har ledet det 20 advokater sterke teamet innen fast eiendom siden Føyen og Torkildsen fusjonerte i 2015.

Les også: Forsterker eiendomsavdelingen i Wikborg Rein

Les også: Eva Hagen går til Hammervoll Pind

– Den vi ser etter vil få en bratt lærekurve basert på et bredt spekter av arbeidsoppgaver innen fast eiendom. Vi er åtte partnere på avdelingen, som har klienter blant landets ledende aktører innen fast eiendom. Det betyr et stort tilfang av juridiske problemstillinger og utviklende arbeidsoppgaver, sier han.

Føyen Torkildsen bistår flere Norges største aktører med eiendomsutvikling, eiendomstransaksjoner, leiekontrakter, bistand innen plan- og bygningsrettslige problemstillinger og løpende drift.

Les også: CLP henter eiendomskompetanse fra BA-HR

Les også: Henter fra BAHR og Wiersholm

Powered by Labrador CMS