LEIER TO ETASJER: Advokatfirmaet CLP flytter inn i Sommerrogata 13-15 ved Solli plass rett over sommeren.(Foto: Akershus Eiendom)

CLP leier 3000 m2 i Sommerrogata 13-15

Advokatfirmaet har vokst ut av dagens lokaler.

Publisert Sist oppdatert

 

Advokatfirmaet CLP ble etablert i 2007, og arbeider i hovedsak med M&A/corporate, næringseiendom, teknologi/media, retail og tvisteløsning. De fleste partnerne i CLP har bakgrunn fra advokatfirmaene Wikborg Rein, BAHR, Schjødt, Wiersholm og Haavind og har over 30 advokater ved inngangen til 2017.

– CLP har vokst jevnt siden oppstarten for snart 10 år siden, og vi har rett og slett ikke plass til flere i Akersgata 2. Med svært god hjelp fra våre rådgivere i Akershus Eiendom har vi funnet perfekte lokaler for oss, som også gir oss gode muligheter til videre vekst. Vi har opplevd en svært god og grundig prosess med Anvil, som forvalter eiendommen for Starwood, sier managing partner Fred Arthur Andersen i CLP.

Les også: Avantor fikk leiekontrakt med Ice

Les også: Vant leieavtale med Skatteetaten

Lokalene som CLP skal leie er i tredje og fjerde etasje. “Bygget” består egentlig av tre integrerte bygg. I front mot Solli plass er det to eldre bygg som er oppført rundt forrige århundreskifte. I bakkant ligger et mer moderne bygg. Andre leietakere i bygget er Anvil, Geelmuyden Kiese og Statped.

Før CLP flytter inn, skal det gjennomføres en omfattende rehabilitering og tilpasning av lokalene. Planlagt innflytting er høsten 2017.

– Vi sitter selv i Sommerrogata og ser frem til å få CLP inn i samme bygg. Jeg har alltid hatt en “soft spot” for denne eiendommen og mener at den kler CLP godt. Det at de velger Sommerrogata i konkurranse med svært gode alternativer i CBD bekrefter at CLP tenker annerledes enn mange av sine konkurrenter. Videre bekrefter dette at Solli plass er et stadig mer attraktivt område. Det er kort vei til alt og når man ikke vil eller må være på kontoret finner man svært gode restauranter rett utenfor døren, sier Nick Laird i Anvil.

Les også: Leier 4000 m2 av Höegh

Les også: Illums tar 4000 m2

Powered by Labrador CMS