Pangstart for ny megler

På et halvt år har Q4 Næringsmegling solgt næringseiendommer for 1 milliard kroner.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Da DNB Næringsmegling avviklet flere av sine distriktskontor grep Ola Larsen og flere av hans kolleger fra DNB Næringsmegling Vestfold/Telemark muligheten begjærlig. De startet opp Q4 Næringsmegling AS, en frittstående aktør eid av de ansatte. 

Q4 Næringsmegling var operative fra 1. juni, og selskapet har hatt en pangstart. Ifølge Tønsberg Blad har Q4-meglerne allerede vært rådgiver for 80 transaksjoner med en samlet verdi på 1 milliard kroner.

– Vi merker at markedet er ekstremt om dagen, og vi har sjelden merket en slik etterspørsel etter næringseiendommer, sier Rune Allerød (bildet) i Q4 Næringsmegling til Tønsberg Blad.

Les også: Selger for over 100 mill.

Det er den rekordlave renten og kapital som jakter avkasting som har bidratt til den store appetitten på næringseiendom i Vestfold og Telemark. Nå jobber Q4-meglerne på spreng for å få closet transaksjoner før årsskiftet.

– Boligmarkedet tar nå juleferie, men det gjør ikke vi som driver med næringseiendommer. Mange ønsker å realisere eiendommene sine i løpet av året. Det er flere objekter på trappene, blant annet flere større eiendommer i 20-30-millionersklassen på Skolmar og Borgeskogen. For oss er dette et eventyr, og det blir en kort juleferie for oss, sier Allerød til avisen.

Powered by Labrador CMS