BYGGER MED OG UTEN LEIEKONTRAKTER: Fugleåsen i Ski, som ble kjøpt av Bulk Infrastructure i 2010.

Tre nye leieavtaler til Bulk

Bulk Infrastructure AS har inngått leieavtaler med Eurostar og Waba Europaller. I tillegg vil Bulk igangsette bygging av 6000 kvadratmeter uten leiekontrakt. De tre nybyggene blir en del av Bulk Park Fugleåsen i Ski kommune.

Publisert Sist oppdatert

Waba Europaller har tegnet en 10 års leieavtale med Bulk på totalt 5800 kvadratmeter. Leieavtalen omfatter nytt hovedlager med tilhørende utearealer. Arealet skal benyttes til lagring og reparasjon av paller, samt kontor. Selskapets hovedbase er på Østlandsområdet, men Waba har i tillegg virksomhet både i Sverige og Danmark. Byggingen av Wabas nybygg på Bulk Park Fugleåsen vil igangsettes på nyåret og skal være ferdigstilt til oktober 2017.

– Vi ser frem til innflytting i nytt, moderne bygg i Bulk Park på Fugleåsen. Dette er et område vi opplever som attraktivt og som matcher våre ønsker og behov på en svært god måte, sier administrerende direktør i Waba, Søren Eriksen.

Les også: Bulk bunkrer opp med mer logistikk

Norges største veimerkeselskap, Eurostar inngår en 10 års leieavtale med Bulk Infrastructure for et nybygg på 2 315 kvadratmeter. Anlegget skal erstatte dagens lokasjon i Lørenskog og tas i bruk sommeren 2017.

– Vi gleder oss til å flytte fra gamle og for små lokaler til et nytt og moderne anlegg, og har stor tiltro til at Bulks omfattende erfaring vil kunne levere et prosjekt som tilfredsstiller våre kriterier på en utmerket måte, sier Morten Andersen, administrerende direktør i Eurostar.

Tomteparsellene som nå bebygges er på henholdsvis ca. 22 000 og 13 000 kvadratmeter, regulert til næring. Etter oppføringen av de siste byggene vil Bulk ha ca. 8000 kvadratmeter tomteareal tilgjengelig på Fugleåsen.

Les også: To nye avtaler for Bulk

– Bulk Park Fugleåsen er et hovedknutepunkt for logistikk på Østlandet og vi går nå inn i sluttfasen av etableringer her. Dette viser at beliggenheten oppleves som attraktiv i markedet og det er derfor vi nå velger å bygge 6 000 kvadratmeter uten leiekontrakt. Med den interessen vi opplever for Fugleåsen forventer vi at dette arealet blir leid ut i løpet av 2017, sier Peder Nærbø, styreleder og eier i Bulk Infrastructure.

Tomtearealet på 303 mål ble kjøpt uregulert av Ski Kommune og overtatt i 2010. Siden da har Bulk regulert området, opparbeidet tomten og oppført store logistikkprosjekter for DSV, Norsk Lastbærer Pool og PostNord. I tillegg har Bulk 17 200 kvadratmeter lager under oppføring for Elektroskandia.

Med de siste prosjektene vil det være 7 nybygg på til sammen ca. 75 500 kvadratmeter som er utviklet på Fugleåsen.

Les også: Bulk kjøper mer

Powered by Labrador CMS