Selger senter utenfor Bergen

Lindås senter nord for Bergen er til salgs for 55 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Senteret (bildet) har et totalt areal på 11 100 kvadratmeter og 14 butikker, med blant andre REMA 1000 og Kiwi som leietakere.

I tillegg er både Lindås kommune og Hordaland fylkeskommune leietakere i senteret. Det er også et legekontor, helsesøster/jordmor, tannlege, fysikalsk institutt, treningsstudio og minibank til stede.

Lindås Senter ligger 45 minutter fra Bergen og mellom Knarvik og Mongstad og åpnet i 1978. Det er ifølge en annonse fra Eiendomsmegler 1 det nest største handlesenteret i Nordhordland. Første bygg på senteret ble oppført i 1977, i tillegg er det oppført ny bygningsmasse i 1982, 1988, 2003, og i 2010 ble glassbygget over Torget oppført.

Eiendommen har ifølge annonsen en «grei standard», men det er områder og deler av bygningsmassen som kan ha behov for oppgraderinger.

En kjøper kan også se frem til et stort potensial i Torget, hvor det i dag ikke er forretningsvirksomhet. Det står imidlertid 1368 kvadratmeter med ledige lokaler i senteret. Tomten rundt senteret benyttes som parkeringsareal.

Årlige netto leieinntekter oppgis til 5,29 millioner kroner. Gitt prisantydningen på 55 millioner kroner, tilsvarer det en netto direkteavkastning – yield – på høye 9,6 prosent, men det er altså ledige arealer og oppgraderingsbehov.

Powered by Labrador CMS