POSISJONERER SEG: Maya Eiendom kjøper mer eiendom på Bryn. (Luftfoto: Nyebilder.no)

Satser tyngre og planlegger etablering på Bryn

IK Gruppen kjøper Tvetenveien 6 og 8. Øni Eiendom AS v/Maya Eiendom AS (Øni) utvider dermed Bryn-Helsfyr-porteføljen til syv eiendommer på totalt ca 32 mål med 22.000 kvm næringsareal.

Publisert Sist oppdatert

Selskapet vil utvikle et nytt bygg og etablere egen virksomhet i Tvetenveien 8, og jakter på mer eiendom på Bryn.

Øni forvalter og utvikler egne eiendommer og er et av flere selskaper under holdingselskapet IK Gruppen AS. Konsernet har totalt 33 ansatte og en årsomsetning på 280 millioner kroner.

Les også: Utvider på Bryn/Helsfyr

På Bryn har selskapet lenge eid og forvaltet Østensjøveien 9 og Østensjøveien 15d. I løpet av det siste året har porteføljen blitt utvidet til også å omfatte naboeiendommene Østensjøveien 19, 17 og 15c.

Nå kjøper IK Gruppen eiendommene Tvetenveien 6 og 8 like i nærheten av Kjeller Bil AS, og utvider dermed sin Bryn-Helsfyr-portefølje til totalt syv eiendommer. Tvetenveien 6 har et eksisterende næringsbygg på ca 2.000 kvm som er delvis utleid. Naboeiendommen, Tvetenveien 8, er en ubebygget tomt på ca 2 mål. Øni planlegger å utvikle et nytt næringsbygg på tomten, og å samlokalisere IK Gruppens virksomhet i mellom 2000-3000 kvm i det nye bygget.

Les også: Maya Eiendom: Ukjente høvdinger

– Topp beliggenhet og tilgjengelighet blir stadig viktigere, og vi har sterk fremtidstro på Bryn-Helsfyr. I tillegg til å utvide og videreutvikle porteføljen vår i området, ønsker vi på sikt å etablere virksomheten i et eget nybygg her, sier Bjørn-Erik Indahl i Maya Eiendom.

Øni har siden 2011 vært blant deltakerne i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, der eiendomsaktørene driver omdømmebygging av området som Oslos best tilgjengelige knutepunkt for næringsvirksomhet.

Powered by Labrador CMS