UTLEID: UNION har leid ut cirka 3.300 kvadratmeter kontorarealer i Nedre Slottsgate 13-15.

– Leietakerne vil til sentrum

Over 5.000 kvadratmeter er utleid i Nedre Slottsgate.

Publisert

Promenaden management/Meyer Bergman har leid ut hele Nedre Slottsgate 13-15.

Prosjektet består av to ærverdige 1890-tallsgårder som er slått sammen, og skaper flater opp mot nesten 1.000 kvadratmeter. Eiendommen er totalrehabilitert, men fasaden er beholdt, samt tidstypiske arkitektoniske kvaliteter innvendig.

Louis Vuitton har beslaglagt første og andre etasje av bygget, og snart følger flere eksklusive butikker etter. Nå er også alle fire kontoretasjene leid ut, med leietakere som Kitchen Reklamebyrå, Halogen, Evolve og Tom Wood. Totalt utgjør dette cirka 3.300 kvadratmeter kontorarealer.

Les også: Forventer stigende leiepriser fremover

Toppleie i sentrumKristoffer Hagelsteen i UNION har vært utleiemegler på kontoretasjene. Han ønsker ikke å kommentere de enkelte leienivåene, men henviser til UNIONS markedsrapport som beskriver at lokaler i områder med høy standard typisk oppnår opp mot kroner 2.700/kvadratmeter, med toppleier på kroner 3.000/kvadratmeter.

Les også: – Overraskende godt leiemarked i Oslo

– Prosjekter med en slik kvalitet som Nedre Slottsgate 13-15 representerer, med en utleier som leverer et gjennomarbeidet eiendomsprodukt, vil alltid oppnå gode priser, sier Hagelsteen.

– Generelt tror vi det typiske leienivået i sentrum nå beveger seg oppover mot kroner 3.000/kvadratmeter i flere deler av sentrum. Dette gjelder da også lenger ned i Kvadraturen, i parallellgatene til Karl Johan. Når Prinsens gate og Tollbugata er ferdig oppgradert, og byggearbeidet, som har vart i snart tre år er avsluttet, er dette Oslos mest spennende område. Kvadraturen blir mer tilgjengelig og i større grad bindes sammen med Bjørvika, så her kommer mange til å ønske å være, avslutter Hagelsteen.

 

Les også: Arealledigheten på vei ned i Oslo

Powered by Labrador CMS