FORLENGER OG UTVIDER: Securitas utvider og og forlenger leieavtalen på HasleLinje.

Securitas utvider på Hasle

Securitas flytter sitt hovedkontor fra Urtegata i Oslo sentrum til nytt kontorbygg på HasleLinje i mars 2018. Securitas har utvidet den opprinnelige leieavtalen og inngått avtale om leie av ytterligere én kontoretasje.

Publisert Sist oppdatert

For å styrke sin posisjon innen høysikkerhetsmarkedet kjøpte Securitas i sommer selskapet Infratek Security Solutions. De to organisasjonene skal integreres og samlokaliseres i Securitas nye hovedkontor på Hasle. Securitas har derfor inngått avtale om leie av tilleggsareal på ytterligere én kontoretasje på ca. 1.600 kvadratmeter, samt et kombinasjonsareal på 650 kvadratmeter for lager og kontor i 1. etasje.

Bygget er dermed i ferd med å fylles opp, og det gjenstår kun toppetasjene og et mindre areal før det er fullt utleid.

– Det er alltid hyggelig når våre leietakere vokser og vi kan tilby ekspansjonslokaler i samme bygg. Én av mange fordeler på Hasle er at vårt kontorområde er så stort, ferdig utviklet rundt 120.000 kvadratmeter kontorlokaler, at det alltid vil finnes rom for ekspansjon, sier Christian Geelmuyden, utleiesjef på HasleLinje.

– Securitas’ nye hovedkontor får i disse dager fasadekledningen på plass, deretter gjenstår innvendige arbeider, før vi gleder oss til å ta imot Securitas i begynnelsen av 2018, avslutter Geelmuyden.

Les også: Ny leietaker på HasleLinje

Les også: COWI fikk nøklene til nybygget på Hasle

– Vi er veldig glade for at HasleLinje har møtt oss med smidighet og at vi får plass til cirka 100 flere medarbeidere enn planlagt. Oppkjøpet medførte naturlig nok økt behov for både kontorlokaler og lagerlokaler. Nå følger vi prosessen tett og gleder oss over at vårt nye hovedkontor tar form, sier Martin Holmen, administrerende direktør i Securitas.

Det nye hovedkontoret til Securitas er det fjerde i rekken av nye kontorbygg på HasleLinje. Store aktører som Bymiljøetaten, Aller Media og COWI er allerede godt etablert i den nye «bydelen» som er under utvikling på tomten til Vinmonopolets gamle produksjonsområde på Hasle.

Les også: Lokal pensjonskasse har kjøpt Portalbygget

Powered by Labrador CMS