HOPPER INN I NORGE: Amerikanske trampolineparkaktører vil inn i Norge, nå søker ytterligere en aktør industrilokaler som er egnet til formålet.

Ny bransje inntar byene

Nå jakter enda en amerikansk trampolinegigant industrilokaler i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Våren 2016 åpnet den amerikanske suksessen Rush trampolinepark på Rosenholm, utenfor Oslo, og i forrige uke kom beskjeden om at amerikanske Sky Zone søker lokaler i de største byene. Nå er den tredje amerikanske trampolinepark-kjeden på vei inn, Get Air.

– Dette er en helt ny bransje som kommer til Norge. Kundegruppen de sikter mot er både de som er ute etter å trene, og de som ønsker seg en spesiell opplevelse i sammenheng med firmaarrangementer eller bursdager. Vi har sett etableringen av lekeland-konsepter over hele landet. Trampolineparkene favner bredere. Det gir også mulighet for andre relaterte virksomheter å koble seg på, sier sier Anette Langaas, rådgiver i DTZ Realkapital Eiendomsmegling AS.

Les også: Økende interesse for industrieiendommer

– I seg selv opplever vi det som veldig positivt inn mot tradisjonelle lager/logistikkbygg som får endret bruk i eksiterende eiendomsmasse. Konvertering av lokaler over mot denne type virksomhet er enkelt, forsetter hun.

Langaas har søket for Get Air på 1.900-3.000 kvadratmeter lager eller industrilokaler i Bergen. Fasiliteter som god parkering og nærhet til E39 eller E16 er avgjørende.

– Både eksisterende bygg og nybygg er av interesse, og helst med nærhet til knutepunkt og offentlig transport, sier Langaas, og legger til at de er innflytningsklare fra i dag.

– Get Air starter i Bergen, men søker også etter lokaler på Oslo vest og i Asker og Bærum, samt de andre store byene i landet. Norge er et aktuelt land å etablere seg i ettersom vi er villige til å bruke mye penger på barna våre. Vi får også barn senere, sammenlignet med mange andre land, det bidrar også til at vi har bedre økonomi, og gjør oss til en attraktiv kundegruppe, forklarer hun.

Les også: God etterspørsel i utleiemarkedet

Les også: – Stabile leiepriser i året som kommer

Langaas tror vi kommer til å se flere slike virksomheter som vil inn i Norge etter hvert.

– Trampolineparker er sunt og nytt tilskudd i tråd med aktive liv. Det er godt for barn å drive med lystbetont uorganisert aktivitet som ikke er konkurransebasert. I Sverige har det vært kniving om gode industribygg på riktige lokasjoner – dette tror jeg også kommer til å skje i Norge, avslutter Langaas.

 

Powered by Labrador CMS