LEIESØK: Skatteetaten må relokalisere i Moss og Lillestrøm, og søker derfor etter nye lokaler.

Skatteetaten jakter nye lokaler i Moss og i Lillestrøm

Søker etter opp mot 7000 kvadratmeter kontorlokaler.

Publisert

I forbindelse med kontraktsutløp ønsker Skatteetaten alternativer for leie av kontorlokaler i henholdsvis Moss og Lillestrøm. Dette fremgår av et leiesøk i regi av DTZ Realkapital Eiendomsmegling i Oslo.

Statlige og offentlige leietakere er svært attraktive i utleiemarkedet, på grunn av trygg betalingsevne – fulgt av leiekontrakter som ofte har lang varighet. Leiesøkene fra Skatteetaten må derfor kunne karakteriseres som en godbit i markedet.

I Moss søkes det etter kontorlokaler mellom 4000 og 4600 kvadratmeter, mens for Lillestrøm sin del er det behov for 1800 til 2500 kvadratmeter kontorlokaler. For begge søkene er det spesifisert at lokalene må være lett tilgjengelig og med nærhet til offentlig kommunikasjon.

Les også: Nå lysner det i leiemarkedet

Les også: – Stabile leiepriser i året som kommer

I tillegg er det ønskelig med åpne løsninger med gode støttefunksjoner, samt store etasjeplan, alternativt god internkommunikasjon mellom etasjene. Lokalene må være moderne, funksjonelle og med godt inneklima. Det poengteres også at det er ønskelig med miljøeffektive løsninger. Både eksisterende bygg og nybygg vurderes.

Innflytting for Moss er satt til senest september 2018, mens for Lillestrøm er det satt innflytting senest i juni 2018.

Leiesøket i Moss håndteres av Anders Rennesund i DTZ, mens Maria Eriksen i DTZ står for søket i Lillestrøm.

Les også: God etterspørsel i utleiemarkedet

Powered by Labrador CMS