SIGNALBYGG: Det nye bygget til Visma Retail vil ha 300 kontorplasser og inneholde et lager på 1500 kvadratmeter, et produksjons- og klareringslokale på 1000 kvadratmeter, kantine, auditorium og parkeringsplasser. Illustrasjon: Profoyn AS.

Bygger Visma-bygg på Barkåker

Entreprenørselskapet Alento AS fra Drammen har startet byggingen av det 8.500 kvadratmeter store Visma-bygget i Tønsberg.

Publisert

Roy Gausaker er byggherre og eier av både dagens Visma-bygg og det som blir det nye Visma-bygget i Barkåker Næringspark like ved E18 utenfor Tønsberg. Han står også bak næringsparken.

Les også: Visma-nybyg på 8500 m2

Gründeren og eiendomsutvikleren fra Tønsberg solgte i sin tid Vestfold Butikkdata til Visma Retail som på grunn av økt vekst og plassproblemer har valgt å flytte inn i større lokale. Nå er byggingen i gang, og nybygget vil stå ferdig høsten 2017.

Hurtig vekst– Jeg har tro på Alento. Det er et selskap med mange dyktige mennesker. Vi valgte selskapet fordi de har de rette folka, og fordi de kunne levere kvalitet til riktig byggetid og riktige betingelser, sier Gausaker.

Hovedentreprenøren i prosjektet, Alento er et forholdsvis ferskt drammensselskap. Selskapet har i løpet av to år vokst fra nærmest ingenting til å ha 250 millioner kroner i omsetning, og har i dag en ordrereserve på 350 millioner.

– Det er gledelig at vi får et så stort oppdrag her i Vestfold. Det passer også veldig bra inn i porteføljen vår. Nå er det bare å levere et bygg av svært høy kvalitet i løpet av 14 måneder, sier Thomas Giessler, prosjektleder i Alento.

Les også: Erik Bøhler og Tom Vidar Rygh selger Tønsberg-bygård

Gode utsikterAlento har økt antall ansatte fra fire til 21 på to år, og utsiktene for videre vekst er svært gode.

– Vi er nå i gang med fire større prosjekter inkludert Visma-bygget i Tønsberg, og det betyr en ordrereserve på 350 millioner kroner og fullt opp å gjøre ut 2017. Det er ikke noe mål i seg selv å vokse raskt, men vi ser fortsatt for oss en viss vekst, sier Kristian Lindland, daglig leder i Alento.

Selskapet jobber mot å utvide markedsområdet i retning Vestfold, Kongsberg og Ringerike.

SuksessfaktorAlento-sjefen forklarer suksessen med at de som nystartet selskap har vært fremoverlente med fokus på å finne de beste løsningene.

– Vi er opptatt av å jobbe på lag med oppdragiver for å gjøre hverandre gode. Og så er det svært viktig for oss å bygge og utforme team som kan jobbe godt sammen, avslutter Lindland.

Les også: Stokker om i Vestfold

 

Powered by Labrador CMS