NY PARTNER I HAAVIND: Terese Negaard Sørli.

Opprykk for eiendomsadvokater

Advokatfirmaet Haavind løfter to eiendomsadvokater til partnerstatus.

Publisert

Herman Roksund og Terese Negaard Sørli har rykket opp til assosierte partnere i advokatfirmaet Haavind.

– Eiendomsmarkedet er i god fart og det er mange oppdrag som skal utføres. Vårt behov for erfarne advokater vokser i takt med farten i eiendomsmarkedet, og vi er derfor veldig glad for å ha fått løftet to av våre interne advokater opp til å bli assosierte partnere, sier Christian Bjørn-Hansen.

Les også: PS: Ny toppleder

Les også: Skal lede nysatsning

Les også: Hemfosa ansetter eiendomssjef i Norge

Sørli og Roksund har jobbet i Haavind i hele sin karriere fra henholdsvis 2006 og 2007.

Sørli har hatt fokus på den mer tradisjonelle eiendomsretten med tingsrett, eiendomsstrukturering og plan- og bygningsrett som hovedfelt.

– Terese har en faglig ekspertise innenfor sitt område som ikke er mange forunt, og hun har en enorm arbeidskapasitet. For oss er hun viktig og helt sentral ikke bare i de rene tingsrettslige og reguleringsmessige spørsmål, men også i utviklingscaser og transaksjoner, der slik ekspertise er helt avgjørende, sier Bjørn-Hansen.

NY PARTNER I HAAVIND: Herman Roksund.

Roksund arbeider bredt med ulike problemstillinger knyttet til næringseiendom, med særlig fokus på transaksjoner, men også utvikling og leie.

– Herman har nå erfaring fra transaksjoner i nærmere ni år. Han har stor bransjekunnskap, og er usedvanlig sterk på prosjektgjennomføring og prosjektstyring. Vi er veldig glad for å han hans kompetanse og kapasitet hos oss, legger Bjørn-Hansen til.

Les også: Etablerer nytt eiendomsselskap

 

Powered by Labrador CMS