NY SJEF FOR BOLIGKJEDE: Tore Gulliksen blir daglig leder i BoligPartner-konsernets nye kjede Archihus.

Han skal lede boligsatsning

Går fra Mestergruppen for å bli daglig leder i BoligPartner-konsernets nye kjede Archihus.

Publisert

 

Tore Gulliksen er ansatt som daglig leder i BoligPartner-konsernets nye kjede Archihus. Han kommer fra stillingen som konserndirektør for divisjon proff i Mestergruppen. Han vil fremover ha fokus på å rekruttere forhandlere til Archihus og gjøre kjeden kjent i markedet.

– Tore Gulliksen er en mann som har med seg bred kompetanse og verdifull erfaring som vil bli viktig i arbeidet med å bygge Archihus og gjøre konseptet kjent i markedet. Vi er heldige som har fått tak i ham til å lede vår nye kjede, sier Gunnar Wedvik, konsernsjef i BoligPartner Konsern.

Tore Gulliksen har lang og bred erfaring fra både leverandørindustrien og andre tilknyttede bransjer. Han har blant annet vært fabrikksjef hos Sigdal, administrerende direktør for Husby kjøkken og konsernsjef for Svenheim Møbelindustrier. Siden 2008 har han arbeidet i Mestergruppen, hvor han de fire siste årene har hatt stillingen som konserndirektør for divisjon proff.

Les også: BoligPartner passerte milliarden

– Jeg er både ydmyk og stolt over å få være med å bygge opp Archihus, og har store ambisjoner for kjeden. Vi skal bygge en fremoverlent kjede med moderne og innovative hus. Jeg er sikker på at Archihus raskt vil bli lagt merke til i markedet, sier Tore Gulliksen.

Ti forhandlere innen nyttårDet skal bygges opp et eget forhandlernettverk i Archihus, og ambisjonene er å ha ti forhandlere i drift innen utgangen av året.

– Jeg går nå i gang med å selge inn konseptet ute i markedet og rekruttere forhandlere. Det blir viktig å finne frem til en god miks av forhandlere som dekker sentrale og attraktive områder og som innehar de kvalitetene som konseptet krever, sier Tore Gulliksen.

Les også: Trond Mohn aktiv i boligselskapet Mosking

Om ArchihusBoligPartner-konsernet kjøpte nylig opp arkitekt- og boligselskapet Håndverkshus. Oppkjøpet dannet grunnlaget for etableringen av konsernets nye kjedesatsing Archihus.

– Archihus skal bygges opp til å bli en ny nasjonal boligkjede i Norge. Den vil henvende seg til andre hovedmålgrupper enn BoligPartner-kjeden, og på den måten sikre at konsernet som helhet treffer enda bredere, sier Gunnar Wedvik, konsernsjef i BoligPartner Konsern.

Les også: Neptune Properties blar opp 200 mill for Ensjø-tomt

Powered by Labrador CMS