SAMARBEIDSPROSJEKT: Danske Schmidt Hammer Lassen Architects, som blant annet har et samarbeidsprosjekt på Hasle Linje med SJ Arkitekter, etablerer seg nå med egne medarbeidere i Oslo.(Ill.: SJ Arkitekter/ Schmidt Hammer Lassen Architects)

Arkitekter befester samarbeidet

Nå befester Schmidt Hammer Lassen Architects, Danmark, samarbeidet med SJ arkitekter og etablerer seg med egne medarbeidere i SJs lokaler i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Samarbeidet med SJ arkitekter som ble etablert i januar 2015, har resultert i en rekke spennende inviterte konkurranser, noen avviklet, andre pågående. Nå befester altså de to arkitektkontorene samarbeidet.

Avtalen tar utgangspunkt i de to kontorenes egenart og erfaringsgrunnlag for å oppnå en ”vinn-vinn-situasjon” for begge, og med mål om felles suksess.

Les også: Link markerer seg

Les også: Arkitektene tror på tøffere tider

Samlokaliseringen i Oslo betyr økt arbeid med konkurranser, prosjektutvikling og salgsarbeid og styrket bånd for utveksling av kunnskap og kompetanse.

Den nye samarbeidsavtalen skal virke gjennom en rekke prosjekter og inviterte konkurranser i 2016 med en felles plattform for å oppnå et sterkt profesjonelt team som skal konkurrere i det norske markedet.

Les også: Best på sykehusarkitektur

Les også: Skal lede storsatsing på arkitektur

Powered by Labrador CMS