Bygger for 225 mill.

Skanska skal sammen med Ferd bygge 251 boliger i Tiedemannsbyen.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Det er boligprosjektet Utsiktskvartalet på Ensjø som nå skal realiseres. De 251 boligene skal bygges i en totalentreprise, og kontrakten for første trinn har ifølge en pressemelding torsdag en verdi på 225 millioner kroner. De første boligene ferdigstilles sommeren 2018, og hele prosjektet vil være ferdig til sommeren 2019.

Kvartalet skal bygges ut med det som omtales som en god variasjon av leilighetstyper og størrelser, som varier fra toromsleiligheter til femromsleiligheter. Byggetrinn 1 omfatter 106 boliger, og dette trinnet ble lagt ut for salg før årsskiftet.

Tiedemannsbyen DA er et samarbeidsprosjekt mellom Ferd Eiendom og Skanska, der partene eier 50 prosent hver. Utsiktskvartalet er det tredje boligprosjektet i rekken i å utvikle området i Tiedemannsbyen på Ensjø.

199 boliger er allerede overlevert kunder, mens 210 boliger er i produksjon. Utsiktskvartalet blir en del av forvandlingen av Ensjø, fra en bilby og et industriområde til en bydel med boliger, kontorer og et mangfold av servicetilbud.

– Vi har et veldig godt samarbeid med vår partner i Tiedemannsbyen DA, Ferd Eiendom. Vi utnytter hverandres kompetanse på markedssiden, men også på gjennomføring av prosjektet, sier regiondirektør Helen Gåsvik i Skanska Eiendomsutvikling i meldingen

Hun sier at Tiedemannsbyen og området rundt er i rask og positiv utvikling som boområde.

– Prosjektet har solgt bra og det er også årsaken til at det første byggetrinnet nå går i produksjon, sier Gåsvik

Skanska la for øvrig torsdag morgen frem sitt resultat for første kvartal.

Powered by Labrador CMS