GLASMAGASINET UT AV GLASMAGASINET: Illums Bolighus overtar lokalene til Stortorvet Glasmagasin AS på Stortorvet.

Illums Bolighus til GlasMagasinet

Illums Bolighus åpner Flagship Store i GlasMagasinet høsten 2017, når arbeidet med oppussingen av landemerket på Stortorvet i Oslo er ferdig og hele huset åpnes igjen.

Publisert Sist oppdatert

– Det er både en glede og en forpliktelse å forvalte GlasMagasinet. Avtalen med Illums Bolighus er en viktig brikke i arbeidet med å skape en fremtidsrettet miks av forretninger, servering og opplevelser når vi pusser opp GlasMagasinet, sier direktør for kjøpesenterforvaltning i KLP Eiendom, Ellen Solberg.

Stortorvet Glasmagasin AS, som åpnet i GlasMagasinet i mars 2015, flytter ut innen 1. februar 2017 og skifter samtidig navn. Stortorvet Glasmagasin AS eies av Tirag, selskapet som eier og driver kjedene Til bords og Rafens.

KLP Eiendom og Stortorvet Glasmagasin har samarbeidet om å finne en ny leietager til de sentrale lokalene i GlasMagasinet, og vil fortsette dagens samarbeid på andre kjøpesentre der KLP Eiendom er eier.

Les også: KLP Eiendom selger 60.000 m2

– Vi satset seriøst og med stor entusiasme, men vi fikk ikke de resultatene vi regnet med. GlasMagasinet er et flott senter med en enestående beliggenhet, men vi vil konsentrere oss om å rendyrke strategien for Tilbords og Rafens, sier Geir Langbakken, administrerende direktør i Tirag og Stortorvet Glasmagasin AS.

GlasMagasinet pusses opp og åpner for fullt høsten 2017. Arbeidet med oppussingen startet i 2015. 2. og 3. etasje er stengt i hele oppussingsperioden. 1.etasje og underetasjen er åpne i deler av oppussingsperioden.

Les også: Weekday til Bogstadveien 54

Les også: Espresso House erstatter Sultan på Løkka

Powered by Labrador CMS