NY I STOR-OSLO: André Sommerfelt Bårdstu

Ny medarbeider i Stor-Oslo Eiendom

Publisert Sist oppdatert

 

André Sommerfelt Bårdstu er ansatt i Stor-Oslo Eiendom fra 1. februar 2016.

André Sommerfelt Bårdstu(32) skal jobbe med akkvisisjon og analysere nye utviklingsprosjekter, samt gjennomføre kjøps- og salgstransaksjoner. I tillegg vil han få ansvar for et utvalg av selskapets eksisterende utviklingsprosjekter, med særskilt ansvar for prosjektenes organisering, finansering, avkastning og rapportering til styret.

Les også: Haavind styrker seg på transaksjoner

– Vi er veldig fornøyd med å få med André på laget vårt. Jeg er overbevist om at han kommer til å tilføre mye til vår organisasjon, og at han kommer til å passe godt inn i vårt team, sier administrerende direktør Mathis Grimstad.

Bårdstu er utdannet siviløkonom fra Universitetet i Edinburgh og Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen. Han kommer fra Peab Eiendomsutvikling hvor han har vært ansvarlig for kjøp/salg av både bolig- og næringseiendom, utvikling og prosjektledelse av kontorprosjekter, samt forretningsutvikling og strategi. I tillegg har han bred erfaring som rådgiver innen strategi og virksomhetsstyring, blant annet fra 5 år i PwC.

Les også: Ny styreleder i OSU

– Stor-Oslo Eiendom er i mine øyne et fremoverlent selskap som utvikler en svært innholdsrik og variert portefølje på både bolig- og næringssiden. Mannskapet har flotte resultater å vise til og jeg gleder meg stort til å bli en del av fortsettelsen, sier André Sommerfelt Bårdstu.

Les også: Ny Block Watne-sjef

Powered by Labrador CMS