Veidekke kjøper i Nydalen

Veidekke kjøper Nycoveien 2 i Nydalen for omdanning til boligformål.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Selskapet opplyser i en børsmelding mandag morgen at de har inngått avtale med eieren GE Healthcare AS om kjøp av eiendommen. Planen er altså å omregulere tomten til boligformål. Overtakelse er satt til 15. desember 2014. Det opplyses ikke om en kjøpesum i meldingen. CBRE har vært rådgiveren til GE Healthcare.

Nycoveien 2 består av et tomteområde på ca. 8500 kvadratmeter med næringsarealer. Bygget benyttes i dag hovedsakelig til hovedkontor, FoU og produksjonsvirksomhet for GE Healthcare AS. Selskapet vil nå konsolidere disse aktivitetene i annen bygningsmasse.

Ifølge børsmeldingen er 50 prosent av eiendommen utleid frem til 01.10.2016, med mulighet for forlengelse. Veidekke vurderer imidlertid potensialet for utvikling av eiendommen til å være størst ved konvertering til boligformål, og dette arbeidet starter umiddelbart.

– Denne eiendommen har et stort utviklingspotensial i et attraktivt område og er et godt tilskudd til Veidekkes boligportefølje i Osloområdet. Vi setter nå i gang arbeidet med videreutvikling av tomten til boligformål og ser for oss å gjennomføre dette som et egenregiprosjekt sammen med Veidekke Entreprenør, sier administrerende direktør i Veidekke Eiendom, Emil Paaske (bildet), i børsmeldingen.

Powered by Labrador CMS